Cautare

5359 de rezultate pentru "rezultate la titularizare 2009 minciunescu alin" (3.48 secunde)
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Sorin Rosca Stanescu) Domnul Sebastian Lazaroiu a fost provocat la un pariu. ... La Antena 3, la dezbaterea organizata de Razvan Dumitrescu.
Victorie istorica a PSD in Bucuresti, social democratii adjudecandu-si Primaria Generala si toate primariile de sector, potrivit rezultatelor partiale oficiale comunivate de BEC la alegerile locale 2016.
Izbasa se califica in 2 finale si are sanse mari la medalii. ... Diferenta mica fata de asiatice ar putea da sperante Romaniei la un loc pe podium, insa concursul fetelor noastre a fost plin de ezitari.
19 martie la 12:19 Episodul 2 din Jurnalul meu de #pandemie, pentru ca imi pasa. ... Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Impozitul datorat de craioveni pentru autovehicule de teren de productie interna, cu masa de pâna la 12 tone, se mareste din acest an, ca efect al unei ordonante emise de guvern în iunie anul trecut.
"Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA". ... la art. ... La scurt timp dupa ce am sesizat DNA, Catalin Alexandru Macovei a demisionat din functia de presedinte al ANI, aceasta fiind preluata interimar de amicul sau Horia Georgescu. ... la art.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene. ... din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Mass-media franceze abunda in informatii si statistici alarmante, referitoare la evolutiile din economiile mari ale lumii.
Mass-media franceze abunda in informatii si statistici alarmante, referitoare la evolutiile din economiile mari ale lumii.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului: ... Golf a obtinut deja cinci stele la testul EuroNCAP in anul 2008.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
In timpul depunerii juramantului, liderii grupurilor parlamentare ale PNL si PD din Camera Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Cozmin Gusa, ii solicitasera decanului de varsta Aurel Vainer, printr-o adresa oficiala, sa ia masurile necesare, impreuna cu presedintele de varsta al Senatului, Radu Campeanu, pentru ca Traian Basescu sa depuna juramantul prevazut la art.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
am trimis la Constitutia Romaniei, care confera foarte clar si in intregime Guvernului toate prerogativele legate de elaborarea politicii interne, cu toate dimensiunile ei economice, sociale, fiscale etc, subliniind in sensul acesta un lucru de care, poate, oaspetii nostri se dezobisnuisera in vremea presedintelui Traian Basescu si anume, ca interlocutorul si partenerul de tratative, de angajamente si de punere in practica a acestor angajamente este Guvernul, desigur, in frunte cu primul-ministru si al doilea lucru pe care l-am spus delegatiei FMI, acela ca in ciuda turbulentelor, crizei politice, cum doriti sau cum doresc dansii sa le numeasca, avem un Guvern stabil, avem un Guvern legitim, avem un Guvern responsabil si avem un Guvern care nu a schimbat cu nimic, cu nici o iota, angajamentele pe care le-a avut cu FMI si pe care le are in continuare.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
Acesta a declarat insa ca inaintea sedintei Biroului Permanent nu primise inca cererea si ca daca ar fi ajuns la biroul sau o trecea de indata pe ordinea de zi.
Fostul sef al Cancelariei prim-ministrului in guvernarea PSD, Alin Teodorescu, sustine necesitatea mentinerii in continuare a acestei structuri in formula Executivului si precizeaza ca o formula de restructurare a Guvernului a fost propusa Coalitiei, in decembrie 2004, la preluarea guvernarii.
google-analytics.com